Intézményünk részletes felvételi tájékoztatója
A dokumentum megtekintésére kattintson a következő gombra:


Kós Károly Művészeti Szakgimnázium és Kollégium
4032 Debrecen, Hollós u. 3.OM: 038281
A 2021/2022-es tanévre történő intézményi beiskolázási tájékoztatás a koronavírus elleni védekezésre tekintettel
Az aktuális járványügyi helyzet miatt a helyi sajátosságok és az EMMI irányelvek figyelembevételével kialakítottuk az intézmény működésének protokollját, mely szerint törekszünk arra, hogy minél kevesebb személyes kontaktusra kerüljön sor külső személyekkel.  

A szülők, vendégek belépését jelenleg nem engedélyezzük, ezért sajnos a szokásos szerdai nyílt napjainkat, illetve a szombati felvételi előkészítőinket sem tudjuk beindítani október elején.  
A 8. évfolyamos diákokat és szüleiket több csatornán keresztül is próbáljuk informálni.
A honlapunkra október elején tájékoztató anyagot helyezünk el a szülőkszámára; s a diákok által készített hívogató kisfilmet küldjük a diákoknak.
Ezt eljuttatjuk az általános iskolákba is.
Keressük a lehetőséget és az időpontot az online konzultációkra, tájékoztatókra.
Az iskola honlapján tájékoztatjuk az érdeklődőket a szakmáinkról, oktatóinkról és természetesen az aktuális változásokról. Az iskola, Kós Károly Művészeti Szakgimnázium és Kollégium nevű facebook oldalán szintén tájékozódhatnak, de itt főleg az iskolai programok, az iskolai élet hangulata, az elért sikereink, előző kipakolásaink, tanulói munkák adhatnak segítséget a döntésükhöz.
A kérdéseiket, problémáikat levélben a nyiltmuhely@gmail.com címen, illetve a 06 20 5623 888 telefonszám tehetik fel Kozmáné Lőrincz Margit intézményvezető helyettesnek.
Megértésüket köszönjük!



Kedves Érdeklődők!

Sajnos a jelenlegi helyzet nem teszi lehetővé, hogy az évek óta bevált módon szerdánként a „Nyílt napunk” alkalmával kinyissuk kapuinkat az iskolánk iránt érdeklődők előtt és élőben bemutassuk az iskolai életünket, illetve a műhelyekben folyó alkotó munkát. 

Nyílt napjainkat a digitális térben találhatják októbertől februárig. Előzetes regisztrációt kérünk a  nyiltmuhely@gmail.com, akkor tudjuk Önöknek elküldeni a meet belépési linket. Nyíltnapjainkon megtekinthető az a kisfilm amiben a művésztanáraink bemutatják a szakmákat, illetve a felvételire való felkészülést is ezeken az alkalmakon tudjuk segíteni.

Kérem kövessék a facebook oldalunkat is, további tájékozódás lehetőségeként!

Érdeklődni:

Kozmáné Lőrincz Margit intézményvezető helyettesnél lehet

Telefonon: 06 20 56 23 888

E-mail: nyiltmuhely@gmail.com