Felvételi 2022. 02.22-24.

Kedves Felvételiző!

Intézményünkben a felvételi egyéni beosztás szerint 2022.február 22-23-24-én lesz. A beosztás itt tekinthető meg 2022.febreuár 21-től  – a jelentkezési lapok beérkezése és feldolgozása miatt.
A felvételink három részből áll:

  • rajzkészségi feladat, 2 óra alatt, adott beállítást kell megrajzolnod, legalább A/3, B/3 választható technikával (ceruza, szén, színes technikákkal), ehhez megfelelő minőségű lapot és eszközt kérlek, hogy hozzál magaddal!
  • kreatív gondolkodás feladatlapra 30 perc áll rendelkezésedre.
  • hozott anyag megtekintése, rendezetten, igényes formában kérjük a saját munkák pályázati- szakköri munkák, hobbi bemutatását, fotók, digitális alkotások is lehetnek, ha van bármilyen elismerésedről okleveled azt is tedd bele a mappádba, úgynevezett portfóliódba.

Sikeres felvételit kívánunk!

A dokumentum megtekintésére kattintson a következő gombra:


Kós Károly Művészeti Szakgimnázium, Technikum és Kollégium
4032 Debrecen, Hollós u. 3.OM: 038281
A 2022/2023-as tanévre történő intézményi beiskolázási tájékoztatás a koronavírus elleni védekezésre tekintettel
Az aktuális járványügyi helyzet miatt a helyi sajátosságok és az EMMI irányelvek figyelembevételével kialakítottuk az intézmény működésének protokollját, mely szerint arra törekszünk, hogy minél kevesebb személyes kontaktusra kerüljön sor külső személyekkel.  

A szülők, vendégek belépése jelenleg engedélyezett, ezért a szokásos szerdai nyílt napjainkat, illetve felvételi előkészítőinket terveink szerint be tudjuk indítani október elejétől, ameddig a járványügyi rendelkezések ezt lehetővé teszik.
A 8. évfolyamos diákokat és szüleiket több csatornán keresztül is próbáljuk informálni.
A honlapunkra október elején tesszük ki tájékoztató anyagunkat és a diákjaink által készített, iskolánkat, képzéseinket bemutató kisfilmet. Ezeket eljuttatjuk az általános iskolákba is.
Lehetőséget és időpontot adunk szerdai napokon 17.00-18.00 óra között az online konzultációkra, tájékoztatókra, ennek elérhetőségét a honlapon és a Facebook oldalunkon közzétesszük.
Az iskola honlapján folyamatosan tájékoztatjuk az érdeklődőket a szakmáinkról, oktatóinkról és természetesen az aktuális változásokról. Iskolánk Kós Károly Művészeti Szakgimnázium, Technikum és Kollégium nevű Facebook oldalán szintén tájékozódhatnak, itt főleg az iskolai programok, az iskolai élet hangulata, az elért sikereink, előző kipakolásaink, tanulói munkák adhatnak segítséget döntésükhöz.
Kérdéseiket, problémáikat levélben a nyiltmuhely@kkm.edu.hu címen, illetve a 06 20 5623 888 telefonszám tehetik fel Kozmáné Lőrincz Margit intézményvezető helyettesnek.
Megértésüket köszönjük!



Kérem kövessék a facebook oldalunkat is, további tájékozódás lehetőségeként!

Érdeklődni:

Kozmáné Lőrincz Margit intézményvezető helyettesnél lehet

Telefonon: 06 20 56 23 888

E-mail: nyiltmuhely@kkm.edu.hu